How to make Soft Parotta | Parotta recipe
SHARE THIS
Details
Servings
4 servings
Prep time
35 minutes
Cooking time
25 minutes
Calories
258
Kerala paratha recipe with step by step photos – kerala parotta is a layered flaky flat bread that is popular across the whole of south india.
Ingredients:
Maida flour – 4 cups
Rava – 1 cup
Salt – 1 tsp
Sugar – 4 tsp
Oil – 1/3 cup
Butter – 2 tsp
Warm Water as required
LATEST FEATURES:
இளநீர் பாயாசம் செய்வது எப்படி | Illaneer Payasam Recipe
சுலபமாக வீட்டில் குல்பி செய்யலாம் | Malai Kulfi Recipe At Home using banana - Video
Adhirasam Recipe – How to make Athirasam | அதிரசம் செய்முறை
ஆந்திர மாங்காய் தொக்கு | Andhra Spicy Mango Thokku
Prawn dum biryani recipe - How to make prawn biryani
How to make Meen Kulambu / மீன் குழம்பு
லட்டு சுலபமா செய்யலாம் | Motichoor Ladoo Recipe